Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ordrup og omegn

Hvad en bedemand opkræver for sit arbejde, kan være meget forskelligt – den ene kan tilbyde dig en pris, mens den anden vil forlange et langt større beløb for samme ydelser. En stor prisforskel er ikke usandsynligt i samme by, hvorfor du skal være ganske opmærksom, inden du vælger bedemand i Ordrup og omegn.

Når du skal arrangere en komplet begravelse, må du ikke glemme at tage højde for de ekstra omkostninger, der oftest opstår udover bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris hurtigt kan løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere ganske gratis og uforpligtende, så vi kan hjælpe dig i retning af en kompetent bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ordrup og omegn på 71 71 11 00.

Undgå de dyreste bedemænd i Ordrup og omegn

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. Det er de færreste pårørende der har megen erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette medfører ofte at de blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste, men dette kan ikke anbefales. Man kan ganske uvidende komme til at vælge en bedemand der ikke lever op til ens forventninger og dermed ende med et utilfredsstillende samarbejde omkring begravelsen.

Du skal være opmærksom på at der kan være en række fordele forbundet med at lede efter bedemænd udenfor Ordrup, da disse kan være bedre til at opfylde dine specielle ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan dog være vanskeligt at overskue adskillige bedemænd og vurdere deres forskellige tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når behovet opstår. Vi har stor erfaring med branhcen, så vi kan finde den helt rette bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ordrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat