Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ortved og omegn

Bedemænd kan have temmelige forskellige priser - selv i Ortved og omegn. Derfor er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødvendig dyr. 

Det man som pårørende skal være opmærksom på er, at en komplet begravelse ofte indeholder flere andre udgifter som eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre. Grundet de ekstra udgifter kan en begravelse godt ende op på 30.000-50.000 kr. Hvis nogle spørgsmål skulle opstå, så sidder vores dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig og er klar til en gratis og uforpligtende snak. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi har fuld forståelse for, at planlægning af en begravelse kan virke uoverkommelig og tung. Pårørende har ofte ikke megen erfaring, og når det kommer til valget af bedemand, ender det ofte med at kigge på den lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog ikke anbefales, da ikke alle bedemænd er lige kompetente, og man kan desværre være uheldig at vælge en, der ikke lever op til forventningerne. 

Det der har en betydning for hvilken bedemand der er bedst egnet for dig, kommer an på dine unikke ønsker for begravelsen er, men også din eller afdødes økonomiske situation.

Derfor kan det nogengange være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Ortved og omegn, da disse kan vise sig at være bedre til lige netop din situation, og oven i købet vise sig at være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ortved - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot