Undgå at betale for meget hos bedemanden i Osted og omegn

Som du kan læse på vores hjemmeside så er det ikke unormalt, at priserne på bedemænd og deres arbejde kan være meget forskellige og det er noget du skal være opmærksom på. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse opstår der ofte ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse ekstra omkostninger betyder, at prisen ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor opfordrer vi dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Osted og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Osted og omegn

Vi er helt indforståede med, at det kan være en vanskeligt og føles uoverskueligt at skulle vælge bedemand. De fleste pårørende har ikke erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog medføre, at valget ganske uvidende falder på en bedemand med et blakket ry, der ikke lever op til forventningerne.

Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre i din situation og ud fra dine ønsker

Dine ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Osted og omegn, der er den bedste for dig, hvorfor du opfordres til at undersøge flere forskellige. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand i din situation. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Osted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen