Undgå at betale for meget hos bedemanden i Præstø og omegn

Selv i Præstø og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Dertil kommer der yderligere omkostninger til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Den samlede pris for en begravelse kan derfor også koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr.. Vi råder dig til at ringe til os, inden du bestemmer hvilken bedemand du vil anvende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Valgmulighederne af bedemænd i Præstø og omegn?

Når man står i den svære situation at skulle begrave et familiemedlem, kan det være svært at vurdere, hvilken bedemand der passer til ens behov og krav. Valget kan fx afhænge den økonomiske situation, familiens ønsker og hvad der er den bedste pris.

Mange pårørende oplever ofte at føle at de mangler erfaring i at skulle vælge en bedemand. Derfor indhenter de priser på flere bedemænd, men uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Dette betyder desværre, at nogen oplever at vælge en bedemand der ikke lever op til forventningerne, men da er skaden sket.

Derudover er der kun få der ved, hvilke fordele der kan være ved at vælge en udenbys- bedemand, som kan være både billigere og bedre. Begravelsesguiden.dk hjælper dig med disse valg, så du får den bedste bedemand, pris og kvalitet. Begravelsesguiden har vurderet landets bedste bedemænd på venlighed, kompetencer og pris.

Vores rådgivere sidder klar til at tage en gratis og uforpligtende snak om dit valg af bedemand. Så ring til os, så vi kan hjælpe dig og din familie I jeres valg af en bedemand som kan hjælpe jer på Præstø.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Præstø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot