Bedemand i Randers. Vælg med omtanke

Processen i at vælge en bedemand kan forekomme uoverskueligt. Det skyldes blandt andet at bedemændenes hjemmesider ikke er sammenlignelige og at man meget sjældet kan gennemskue deres priser.

Af denne årsag er det vigtigt, at man forbereder sig bedst muligt inden der tages kontakt til bedemanden.

Traf det rette valg af bedemand

Når der skal vælges bedemand, er der selvfølgelig adskillige aspekter, såsom kvalitet, pris, anbefalinger og ikke mindst lokalitet, som spiller en vigtig rolle i forløbet i at arrangere en begravelse eller bisættelse. Eller hvordan hænger disse aspekter egentlig sammen? Førnævnte aspekter kan være afgørende for oplevelsen af bedemanden og hvordan afskeden med den pågældende person forløber. I den sammenhæng kan forberedelse før mødet med bedemanden kun understreges. Derfor anbefaler vi at du undersøger hvilke bedemænd der er til rådighed, ikke blot i Randers, men også i Randers-omegn. De lokale bedemænd er nemlig ikke nødvendigvis de bedste, hvorfor en bred søgning vil være fordelagtigt både i forhold til lavere priser, bedre tid og højere kvalitet. Grundet denne problematik vil en grundigere undersøgelse af bedemænd kunne gavne din situation og forberede dig bedst muligt i at arrangere begravelsen eller bisættelsen med bedemanden. Du kan altid ringe til os og tale med en fagkyndig, som kan hjælpe dig med valget af en bedemand i Randers.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Kvalitet, fast pris og tryghed

Bedemandsbranchen er en ureguleret branche, hvilket oftest resulterer i utryghed, når der skal vælges bedemand. Som tidligere adresseret kan der forekomme væsentlig prisforskel på, hvad bedemanden tager for deres ydelser. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at bedemanden har faste priser således, at man kan danne sig et omtrent overblik over, hvad slutprisen på samarbejdet med bedemanden vil ende med. På den måde sikres nogle faste rammer, hvad der angår pris.

Endvidere er kvaliteten af bedemandens arbejde essentiel, og afspejles ikke altid i prisen. En bedemand med relativt høje priser, leverer nødvendigvis ikke den højeste kvalitet -dette gælder også billige bedemænd. Den gode kvalitet bør afspejles i forskellige aspekter, som alle har en afgørende rolle i, hvorledes bedemanden leverer en høj kvalitet eller ej. I denne forbindelse betegner begravelsesguiden høj kvalitet hos bedemændene på parametre såsom imødekommenhed, forståelse for pårørendes situation, fair priser, faste priser, grundighed, venlighed og professionalitet -disse aspekter er blot nogle af dem, som begravelsesguiden vægter, når kvaliteten skal afgøres.

Tryghed er et vigtigt element gennem hele forløbet. Derfor er det vigtigt, at ovenstående aspekter kraftigt bliver taget til efterretning således, at du kan føle dig tryg under hele forløbet. Herinde hos begravelsesguiden kan vi hjælpe med at skabe denne tryghed både i valg et af bedemand ved rådgivning om forløbet og ikke mindst lytte og forstå til din situation.

Hvor kan jeg afholde begravelsen?

Der er ikke nogle faster regler for hvor og hvordan en begravelsesceremoni skal afholdes, men de flester vælger dog stadig at afholde ceremonien i en Kirke. I Randers ligger der faktisk 40 kirker, så der er nok at vælge i mellem. Som udgangspunkt, skal ceremonien dog altid foregå fra den kirke som afdøde tilhørte. På Sogn.dk kan du indtaste en adresse, og derfor få svar på hvilken kirke afdøde tilhører. Ønsker man i midlertid at blive begravet fra en anden kirke, kan det være en god idé at undersøge om man har et tilhørsforhold til den ønskede kirke. Er dette tilfældet, får man nemlig stort set altid lov til at benytte kirken. En af de mest benyttede kirker er Sankt Mortens Kirke på Vester Kirkestræde. Kirken er opført i flotte røde munkesten som en del af et størrer klosteranlæg i slutningen af 1400-tallet.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Randers - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot