Undgå at betale for meget hos bedemanden i Resenbro og omegn

Det er vigtigt at holde sig for øje, at bedemænds priser kan være meget forskellige i Resenbro og i omegnen omkring. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden inden man gør det.

Udover prisen for bedemandens arbejde kommer en række udgifter du ikke må glemme – dette være sig til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Resenbro og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende står midt i en sorg og har ikke megen erfaring på området. Derfor ender de med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd – dette kan dog desværre medføre, at valget falder på en bedemand, som ikke lever op til forventningerne. 

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker hvilken bedemand i Resenbro, der er den bedste for dig. Dog skal du være opmærksom på, at det netop af den grund kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd i en lidt større omkreds, da bedemænd fra længere væk ikke har nogen negativ økonomisk betydning, men tværtimod kan være både billigere og bedre for din situation.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde sammenligninger så vi når frem til den rette bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Resenbro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat