Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ribe og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Ribe og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning. 

Udover udgifter til selve begravelsen, er der en række yderligere udgifter – det være sig til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce og eventuelle særlige ønsker. Det betyder, at en komplet begravelse kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. En værdig afsked med afdøde er vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er godt orienteret – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ribe og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Ribe og omegn

En begravelse kan være vanskelig at planlægge og mange pårørende har ikke megen erfaring på området, hvilket ikke gør det lettere. Din økonomiske situation og dine unikke ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan ikke anbefales kun at undersøge priserne på de lokale bedemænd i Ribe og vælge på baggrund af prisen, da det kan føre til et utilfredsstillende resultat, der ikke kan gøres om.

Det kan derimod medføre en række fordele også at lede efter bedemænd i Ribes omegn, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine behov. Med mange valgmuligheder kan det virke uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtige faktorer i dit samarbejde med bedemanden, og derfor er du mere end velkommen til at ringe ind til os således, at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ribe - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat