Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ringkøbing og omegn

Da der kan være store prisforskelle på de lokale begravelsesforretninger i Ringkøbing og omegn er det vigtigt at du er godt informeret inden du vælger en bedemand.

Du skal derudover huske på, at der sandsynligvis bliver påregnet ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder at en komplet begravelse kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vore dygtige rådgivere, der altid sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ringkøbing og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Som pårørende er der mange ting at skulle tage stilling til i forbindelse med en begravelse og det kan være svært at sammenligne bedemændenes kvalitet og kompetencer – særligt da de fleste pårørende ikke har stor erfaring på området.

Valget af bedemand er naturligvis påvirket af dine specifikke ønsker til begravelsen og din økonomiske situation. Dog kan det ikke altid anbefales blot at indsamle priser på de lokale bedemænd i Ringkøbing og basere valget på baggrund af lokation - ofte kan der nemlig være fordele ved også at undersøge bedemænd udenbys. Disse kan både være bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Vores rådgivere sidder klar i telefonen til at give dig et gratis og uforpligtende råd med på vejen og besvare dine spørgsmål mht. valg af bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ringkøbing - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat