Undgå at betale for meget hos bedemanden i Risskov og omegn

Selv i Risskov og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter – dette til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre. Sammenlagt giver dette typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. - alt afhængig af dine ønsker naturligvis. I denne forbindelse er vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig – ganske gratis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Risskov og omegn

Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer an på hvilke specielle ønsker du har samt din økonomiske situation. Det kan i denne forbindelse være en god idé også at lede efter bedemænd udenfor Risskov - disse kan være både bedre og billigere for dig.

Selvom det virker fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemand, kan dette dog ikke anbefales – du kan desværre risikere at vælge en bedemand med et blakket ry, hvilket normalt først opdages, når det er for sent. 

Det kan virke vanskeligt og tidskrævende at skulle sætte sig ind i flere forskellige bedemænds tilbud og vurdere hvad der bedst kan betale sig. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning til dig, når du har brug for det.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi er i stand til at finde den bedst mulige bedemand til dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Risskov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot