Undgå at betale for meget hos bedemanden i Rødby og omegn

Prisen på en bedemand og dennes ydelser kan variere meget, hvilket du vil kunne læse dig frem til her på siden. Derfor er det naturligvis vigtigt at du undersøger sagen nærmere, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr og her kan Begravelsesguiden være til hjælp.

Desuden skal du være opmærksom på at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads og indrykning af dødsannonce – alle disse udgifter kan tilsammen løbe op i priser mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, inden du kontakter en bedemand i Rødby.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Rødby og omegn på 71 71 11 00.

Den bedste bedemand for dig i Rødby eller omegn

Det kan være vanskeligt at skulle planlægge en begravelse – særligt når man ikke har den store erfaring med det. Når man dertil lægger de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue.

Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige i forbindelse med planlægningen af begravelsen. Derfor kan det ikke anbefales blot at indhente priser fra de lokale bedemænd i Rødby og vælge den billigste - dette kan nemlig føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derfor være en god idé også at se på bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine ønsker. De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu mere uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Rødby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen