Undgå at betale for meget hos bedemanden i Rødvig og omegn

Her på vores side kan du læse, at det ikke er atypsik at se store prisforskelle på to bedemænd alt efter hvor de befinder sig. Dette gør sig også gældende når du undersøger lokale bedemænds priser i Rødvig, kan du opleve stor variation. 

Netop fordi der kan være så store udsving, anbefaler vi, at du bruger lidt ekstra tid på at finde ud af, hvilke bedemænd du har til rådighed i Rødvig og omegn, og hvordan deres prisniveau ser ud. Ring og få en snak med en af vores dygtige rådigivere, hvis tvivlen skulle ramme dig, vi hjælper dig gerne. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Rødvig og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan føles som en både hård og svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke megen erfaring på området og de ender derfor med blot at vælge ud fra afstand, og sammenligne priserne på de lokale bedemænd – dette kan desværre medføre, at valget falder på en bedemand, som ikke lever op til forventningerne. 

Dine specifikke ønsker for begravelsen, samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Rødvig, der er bedste egnet for din situation. Derfor skal du være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd i lidt bredere udstrækning, end nærområdet. Bedemændende her kan nemlig vise sig at være både billigere og bedre for din situation.

Når søgningen gøres bredere kan valget af bedemand imidlertid blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand, hvis du har brug for hjælp og vejledning. 

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Rødvig - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat