Undgå at betale for meget hos bedemanden i Rørvig og omegn

Begravelsesguidens erfaringer viser at priserne på bedemænd er meget varierende – og meget store prisforskelle er ikke usandsynligt i samme by. Det er derfor vigtigt at du orienterer dig grundigt inden du tager en så vigtig en beslutning. En begravelse kan således hos én bedemand i Rørvig og omegn koste en pris, mens den hos en anden kan tage en langt højere pris for samme ydelser.

Du skal være opmærksom på at udgifterne til en komplet begravelse ikke kun omfatter bedemanden, men også udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre. Derfor kan prisen på en begravelse snildt løbe op i et beløb mellem 30.000 til 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Vi bedømmer bedemænd i Rørvig og omegn

Det kan være temmelig vanskeligt at skulle arrangere en begravelse – særligt når man ikke har den helt store erfaring på området. Når man dertil lægger de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser i forbindelse med planlægningen af begravelsen.

Det kan ikke anbefales blot at indsamle priser fra de lokale bedemænd i Rørvig og vælge den billigste - dette kan nemlig føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om. Det kan derfor være en god idé også at se på bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine ønsker.

De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu mere uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har brug for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Rørvig - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot