Undgå at betale for meget hos bedemanden i Rudkøbing og omegn

Selv i Rudkøbing og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover udgifter til selve bedemanden, opstår der typisk yderligere omkostninger ved køb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og så videre, hvilket hurtigt kan løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. for en komplet begravelse vel at mærke. Vi opfordrer dig til at snakke med en af vores rådgivere inden du kontakter en bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Rudkøbing og omegn

Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig, kan være svært at vurdere – især hvis man som pårørende ikke har den store erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand vigtig.

Såfremt du blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd i Rudkøbing og vælger den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand der ikke er optimal for din situation. Hvad mange ikke ved er, at der kan være en række fordele forbundet med at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Det kan dog virke som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vurdere diverse bedemænd – derfor vejleder Begravelsesguiden dig gratis, når du har brug for det. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den mest hensigtsmæssige bedemand i Rudkøbing og omegn.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Rudkøbing - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot