Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ruds Vedby og omegn

På Begravelsesguiden.dk rådgiver vi dig i, hvilke muligheder du har når du skal vælge en bedemand.  En begravelse kan risikere samlet set at koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Det er derfor vigtigt, at du orienterer dig grundigt inden du vælger en bedemand i Ruds-Vedby og omegn.

Derfor vil du også opleve her på siden, at der vil være store prisforskelle for en bedemand og hans ydelser. Én bedemand i Ruds-Vedby og omegn tager måske en pris, mens en anden bedemand i nærheden tager en helt anden pris for nøjagtig samme ydelse.

Dertil kommer ekstraudgifterne til blomster, gravsten, gravplads, samt dødsannoncer. Ring derfor til os, til en uforpligtet snak, inden du vælger en bedemand i Ruds-Vedby området.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ruds Vedby og omegn på 71 71 11 00.

Vi vejleder dig, når du skal vælge bedemand i Ruds-Vedby og omegn

Begravelsesguiden.dk rådgiver dig hele vejen, når du skal vælge en bedemand. Eftersom en begravelse kan være utrolig kompleks, kan det som pårørende være svært at vide, hvilken bedemand der passer bedst til netop deres behov. Dit valg afhænger fx af din økonomiske situation, de eventuelle unikke ønsker din familie måtte have og det overordnet set bedste tilbud.

Mange efterladte føler ofte også, at de ikke har nok kendskab til bedemændene i lokalområdet og deres omdømme. Dette medfører i nogle tilfælde, at de får valgt en bedemand med et blakket ry, men at det da er det for sent til at ændre på det.

Derfor kan vi her på siden guide dig i dit valg, så du kan vælge en bedemand, der lever op til dine forventninger. Det kan også ofte være fordelagtigt at anvende en udenbys-bedemand da disse oftest er billigere end de lokale, og kan levere en bedre service.

Ring derfor til os til en uforpligtende snak om din situation, og lad os guide dig til den bedste bedemand nær Ruds-Vedby.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ruds Vedby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat