Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ry og omegn

Der være betydelige forskelle på bedemænds priser, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du er godt orienteret inden du vælger bedemand i Ry. 

Ved en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter – dette til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre. Sammenlagt giver dette typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. - alt afhængig af dine ønsker naturligvis. Vi opfordrer dig til at tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ry og omegn på 71 71 11 00.

Undgå de dyre bedemænd i Ry og omegn

Hvilken bedemand du skal vælge, påvirkes af hvilke unikke ønsker du har samt din økonomiske situation. Det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenfor Ry - disse kan nemlig være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Til trods for at det virker fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemand og vælge den billigste, kan dette dog ikke anbefales – du kan desværre risikere at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, hvilket normalt først opdages, når skaden er sket. 

Vi forstår at det kan virke vanskeligt og tidskrævende at skulle sætte sig ind i en lang række af bedemænds tilbud og vurdere hvad der bedst kan betale sig. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning til dig, når behovet opstår.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ry - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat