Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sæby og omegn

Du skal vide, at begravelsesforretningers priser kan svinge ganske meget – selv på lokalt plan. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at medregne. Alle disse udgifter sammenlagt, betyder oftest, at det endelige beløb ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Inden du kontakter en lokal bedemand, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der er klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Sæby og omegn

En begravelse er ofte en kompliceret størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, når man vil planlægge den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det føles som en mere eller mindre umulig opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer.

Det kan være fristende blot at se på, hvilken bedemand i Sæby, der er billigst, men det kan desværre føre til et skuffende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger. Det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Sæby, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en svær og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at rådgive dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Sæby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot