Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sjællands Odde og omegn

Selv i Sjællands Odde og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Når du sammenligner priser på bedemænd, bør du være opmærksom på ekstra udgifter som blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer, som kan komme til at koste dig i omegnen af 50.000 sammenlagt. Vi har derfor sammenlignet priser for dig, så du ikke skal betale overpris for en begravelse. Du kan altid ringe til en af vores rådgivere og høre priserne på bedemænd i dit nærområde.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Sjællands Odde og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan finder jeg den bedste bedemand til mine behov?

Den mest hensigtsmæssige bedemand på Sjællands Odde afhænger af dine unikke behov. Derfor tilbyder vi personlig rådgivning, så du ikke sidder alene med den umulige opgave at skulle vurdere kvaliteten af forskellige bedemænd. De fleste pårørende har som regel meget lidt eller ingen erfaring med bedemænd og det kan derfor være svært, at vide hvilken bedemand, der kan opfylde ens personlige ønsker for en begravelse.

Mange pårørende har oplevet, at de først har fundet ud af, at bedemanden ikke lever op til deres behov når skaden allerede er sket. Begravelsesguiden har vurderet bedemænd i hele landet, så du kan være tilfreds med din bedemand. Ring og tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, hvis du ikke kender dine lokale bedemænds ry.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Sjællands Odde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat