Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sjølund og omegn

Når du skal arrangere en begravelse er det vigtigt, at du være opmærksom på, at der vil være stor forskel på bedemændenes priser – det der koster en pris hos én bedemand i Sjølund og omegn, skal du måske betale en langt højere for hos en konkurrent. Med så stor en prisforskel, er det naturligvis vigtigt at du orienterer dig nøje inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge.

Udover denne pris kommer der normalt yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi kan derfor kun anbefale dig at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Sjølund og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kan være en komplekst størrelse at skulle håndtere. Der er kun kort tid, hvor mange tanker præger situationen, og der er mange ting at tage højde for, når man skal sikre sig den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende har man måske ikke så stor erfaring på området og det kan derfor føles som en uoverkommelig opgave at skulle sammenligne priser og generalt vurdere forskellige bedemænds kompetencer.

Det kan derfor være fristende alene at se på hvilken bedemand i Sjølund og omegn, der umidlbart virker billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Vi anbefaler derfor du ringer til Begravelsesguiden, og får uforpligtende og gratis rådgivning angående valg af bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Sjølund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat