Undgå at betale for meget hos bedemanden i Skårup og omegn

Selv i Skårup og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Vi råder dig således til at overveje dine muligheder inden du vælger en bedemand i Skårup.

Det er også vigtigt at du husker, at der ofte en lang række af ekstra udgifter som blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor kan en begravelse godt blive dyr, og koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Ring derfor til os og få gratis rådgivning, inden du væger en bedemand i nærheden af Skårup.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Skårup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Skårup og omegn?

Valget af en bedemand afhænger af flere aspekter, så som din økonomiske situation og din families behov, og hvad der er det bedste tilbud. På Begravelsesgiuden.dk guider vi dig derfor i dit valg, så du får en bedemand i Skårup der lever op til dine forventninger og krav.

Det kan som pårørende godt være svært at vurdere hvilken bedemand der er bedst, og hvilken der har et dårligt ry. Derfor oplever nogle også at vælge forkert, men da er skaden sket, og så er det for sent at gøre noget ved det.

Vi råder til at kontakte os, da vi har vurderet landets bedemænd på pris, kvalitet og venlighed. Derudover hjælper vi dig med at finde den bedste pris efter dit behov. Fx bør man undersøge om det kan betale sig at anvende en udenbys-bedemand, da disse kan være både billigere og bedre end de lokale bedemænd i Skårup.

Tag derfor en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter, og lad os hjælpe dig og din familie med at finde din bedemand nær Skårup, der lever op til jeres forventninger.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Skårup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat