Undgå at betale for meget hos bedemanden i Skive og omegn

Selv i Skive og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal desuden være opmærksom på ekstra udgifter oveni prisen på bedemandens omkostning såsom blomster, gravsten, gravsted, kiste eller urne og dødsannoncer. En komplet begravelse kan derfor koste op mod 50.000 kr., hvis du vælger den forkerte bedemand. Kender du ikke priserne på bedemændene i dit nærområde, kan du ringe til os og få vejledning, så du ikke kommer til at betale overpris for en begravelse.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan vælger jeg den rigtige bedemand?

Hvilken bedemand du bør vælge afhænger ikke kun af prisen, men også kvaliteten på bedemandens ydelser. Mange pårørende har først meget sent i forløbet opdaget, at de er utilfredse med den bedemand, de har valgt og der er skaden som regel allerede sket. Prisen er altså ikke den eneste faktor, når du skal vælge en bedemand. Det er også vigtigt at undersøge om bedemanden har et blakket ry.

Det kan desuden i nogle tilfælde være en god idé at vælge en udenbys bedemand, som ofte er både en bedre og en billigere løsning. Med alle de informationer kan det dog stadig være svært at vurdere, hvilken bedemand, der er den rigtige til lige netop dine behov, når den sidste afsked skal tages med afdøde.

Fordi de fleste har ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd, har vi vurderet bedemænd i hele landet på venlighed, kompetencer og pris. Du kan altid ringe til vores rådgivere og tage en uforpligtende snak, hvis du skal vælge en bedemand i Skive til at opfylde afdødes sidste vilje.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Skive - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot