Undgå at betale for meget hos bedemanden i Skodsborg og omegn

Der findes mange forskellige bedemænd med temmelig forskellige prisniveauer – Selv i Skodsborg eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal også være opmærksom på at der ofte vil opstå ekstra omkostninger i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse typisk ender på en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at kontakte en af vores rådgivere til gratis rådgivning inden du vælger en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Skodsborg og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Skodsborg og omegn 

Det er ofte svært for pårørende at skulle vurdere og vælge den helt rigtige bedemand. Vurderingen påvirkes naturligvis af dine unikke behov, hvorfor den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis er den mest optimale for dig. Din økonomiske situation og særlige ønsker, påvirker naturligvis hvilken bedemand du skal vælge.

Det er de færreste pårørende der har megen erfaring med at vælge bedemænd og derfor vælger de alene på baggrund af prisen. Det er desværre ikke alle bedemænd der er lige kompetente, hvilket man desværre oftest opdager når det er for sent.

Det anbefales også at lede efter bedemænd udenfor Skodsborg, da disse kan være både billigere og bedre for dig i din situation. Valget af bedemand kan imidlertid virke vanskeligt og tidskrævende – derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, så du kan finde den rette bedemand.

Vi har vurderet bedemænd i hele Danmark på pris, service og kompetencer, så vi kan guide dig bedst muligt. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand, der kan opfylde dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Skodsborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat