Undgå at betale for meget hos bedemanden i Skørping og omegn

Bedemændsforretninger kan variere utrolig meget i pris, hvorfor det er vigtigt at danne sig et sammenligningsgrundlag, inden man træffer valget af bedemand. 

Et forløb hos en bedemand kan hurtigt blive dyrt, som følge af de mange omkostninger der forbundet med et forløb. Udover de direkte omkostninger til bedemanden, kan der også forekomme udgifter til eksterne forhandlere som blomsterhandler, stenhugger og aviser for dødsannoncer. Et begravelsesforløb kan derfor sommetider ende med at blive en dyr affære. Hvis du har brug for målrettet rådgivning med dit valg af bedemand, kan du ringe til en af Begravelsesguidens rådgivere, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål om bedemænd i Skørping og omegn - gratis og uforpligtende. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Skørping og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Skørping og omegn

Når man som pårørende ikke har erfaring med begravelsesforløb og valg af bedemand, kan det føles meget uoverskueligt. Det er dog være en god idé ikke at vælge den bedemand med kontor tættest på. 

Ingen begravelser er ens og derfor er det vigtigt at benytte sig af en bedemand, som kan efterkomme dine særlige ønsker for forløbet. Økonomien er naturligvis også en væsentlig faktor, det anbefales derfor at gøre sig nogle tanker om hvilke forskellige priser de enkelte bedemænd har.

Det kan være svært at gennemskue de enkelte bedemænds endelig priser udfra deres hjemmesider, da der oftes kommer tillæg oven i deres 'standardpakker'. Hvis du har brug for rådgivning til at dit valg af bedemand i Skørping og omegn, kan du ringe til en rådgiver fra Begravelsesguiden og få en uforpligtende og gratis samtale. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Skørping - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat