Undgå at betale for meget hos bedemanden i Smørum og omegn

Vores erfaringer viser os at der er temmelig stor forskel på hvad bedemændene kræver for deres ydelser. Selv i Smørum eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Til en komplet begravelse skal udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce også medregnes, hvilket kan medføre en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes derfor til at tage kontakt til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en lokal bedemand i Smørum.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Smørum og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Smørum og omegn 

Som pårørende er der mange ting at skulle tage stilling til i forbindelse med en begravelse og det kan være vanskeligt at sammenligne bedemændenes kvaliteter og kompetencer – særligt da de fleste pårørende ikke har stor erfaring på området.

Valget af bedemand er naturligvis påvirket af dine unikke ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. Dog kan det ikke anbefales blot at indsamle priser på de lokale bedemænd i Smørum og basere valget på baggrund af dette - der kan nemlig være fordele ved også at undersøge bedemænd udenbys. Disse kan både være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Smørum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat