Undgå at betale for meget hos bedemanden i Søborg og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemændenes priser kan være meget varierende – selv i samme by. Det er derfor vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse opstår der ofte yderligere udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket skal betales udover bedemanden. Disse udgifter sammenlagt, medfører typisk, at det endelige beløb ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Inden du ringer til en lokal bedemand, anbefaler vi dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der altid er klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Søborg og omegn

En begravelse er for mange en kompleks størrelse, da der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil planlægge sin afsked med afdøde. Som pårørende med ingen eller lille erfaring på området, kan det føles som en mere eller mindre uoverskuelig opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer og tilbud.

Det kan derfor virke fristende blot at undersøge hvilken bedemand i Søborg, der er billigst, men det kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger og behov. Det kan derfor anbefales at lede efter bedemænd udenfor Søborg, da det vigtigste naturligvis er, at få opfyldt dine unikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at rådgive dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Søborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot