Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sønderborg og omegn

Begravelsesguidens erfaring viser, at priserne mellem diverse begravelsesforretninger er yderst varierende. Derfor er det vigtigt, at du orienterer dig grundigt inden du tager en beslutning af så vigtig karakter. 

Du skal være opmærksom på, at udgifterne til en komplet begravelse ikke kun omfatter bedemanden, men også blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer – derfor kan en begravelse snildt løbe op i 30.000 til 50.000 kr. Derfor anbefales det, at du ringer og tager en uforpligtende snak med en rådgiver, inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand passer bedst til dig?

Som pårørende kan det i situationen være svært at vurdere, hvilken bedemand, der passer dygtig – en begravelse er en kompliceret proces og valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, unikke ønsker og hvad der er bedst i forhold til prisen.

Grundet mange pårørendes manglende erfaring med begravelsesprocessen, vælger de på baggrund af indsamlede informationer fra flere bedemænd og vælger på baggrund af dette. Desværre kan dette ende ud i en skuffende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne og når først beslutningen er truffet og begravelsen er igangsat, er det umuligt at gøre om.

Hvad mange ikke ved er at det er muligt, og kan være fordelagtigt, at benytte bedemænd i omegnen af Sønderborg – dette kan være både bedre og billigere. Dog vil du stadig stå overfor den svære opgave at skulle sammenligne og vurdere udbyderne på pris og kvalitet.

Du er altid velkommen til at ringe til os og få gratis rådgivning – vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Sønderborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot