Undgå at betale for meget hos bedemanden i Søndersø og omegn

Hvad en bedemand tager for sit arbejde, kan være ganske forskelligt, og derfor skal du være godt orienteret, inden du vælger bedemand i Søndersø og omegn.

Når du arrangerer en komplet begravelse, skal du tage højde for de ekstra omkostninger, der typisk opstår udover selve bedemanden. Normalt skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at den endelige pris hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere ganske gratis og uforpligtende, så vi kan guide dig i retning af den bedst mulige bedemand for dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Søndersø og omegn

Det kan virke som en vanskelig opgave at skulle planlægge en begravelse og ikke mindst vælge bedemand - særligt når man som pårørende ikke har den store erfaring på området. Der er mange ting at tage stilling til og det kan være en stor og svær opgave at stå overfor.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det kan i denne forbindelse ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Søndersø og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den mest hensigtsmæssige for dig. Vi anbefaler dig derfor også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Det kan føles som en tidskrævende og svær opgave at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – især når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Søndersø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot