Undgå at betale for meget hos bedemanden i Solrød og omegn

Selv Solrød og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Dertil vil vi gøre opmærksom på de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse, som  udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Dette betyder for dig, at en begravelse godt kan koste op mod 50.000 kr., og derfor er det vigtig undersøge dine muligheder grundigt før du vælger en bedemand i Solrød og omegn. Vi råder dig derfor til at ringe gratis til os, før du væger din bedemand.  

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Solrød og omegn på 71 71 11 00.

Valget af bedemand skal passe til dit behov, så hvilken bedemand skal du vælge i Solrød og omegn?

Når du skal vælge en bedemand afhænger dit valg af flere ting blandt andet din økonomiske situation, dine behov og ønsker, samt hvilken pris du finder acceptabel. Derfor kan det som pårørende være svært at vide hvilken bedemand nærliggende Solrød, der lever op til ens forventninger.

Pårørende mangler ofte erfaring i at skulle tage stilling til spørgsmål angående begravelser og valg af bedemand. Derfor oplever nogle også at få fat i en bedemand med et dårligt og blakket ry. Men der er skaden sket, og det er for sent til at gøre noget ved det.

Her kan Begravelsesguiden.dk hjælpe dig i dit valg, da vi har vurderet danske bedemænd på deres ydelser, pris og venlighed. Derudover kan vi gøre dig opmærksom på, at det måske kan betale sig, at anvende en udenbys-bedemand som tilbyder billigere og bedre service end bedemænd i Solrød.

Ring derfor til Begravelsesguiden.dk og lad os hjælpe jer med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd. Vores rådgiver sidder klar, til at hjælpe dig når du skal vælge en bedemand omkring Solrød.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Solrød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat