Undgå at betale for meget hos bedemanden i Stege og omegn

Priserne på bedemænd i Stege kan være meget forskellige, det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse snildt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan derfor hurtigt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Stege og omegn på 71 71 11 00.

Undgå de dyre bedemænd i Stege og omegn

Planlægningen af en begravelse kan føles uoverskuelig og det kan være temmelig svært at skulle vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens ønsker. Der skal naturligvis tages højde for din økonomiske situation og dine særlige ønsker, men valg af bedemand er ikke noget mange pårørende har den store erfaring med.

Ofte indsamler og sammenligner pårørende blot priserne på diverse lokale bedemænd og på dette grundlag vælges den billigste. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – desværre opdages dette typisk først, når skaden er sket.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd udenfor Stege kan være både bedre og billigere for dig. Det kan dog føles som en stor og uoverkommelig opgave for de pårørende at skulle vurdere pris og kvalitet på adskillige bedemænd – derfor rådgiver vi dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Stege - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen