Undgå at betale for meget hos bedemanden i Stenløse og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal også huske de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse fx blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En komplet begravelse kan derfor også godt koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Vi, hos begravelsesguiden.dk, råder dig derfor til at ringe og tage en gratis snak inden du kontakter din valgte bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Stenløse og omegn er bedst for mig?

Når du skal vælge en bedemand, er der mange faktorer der spiller ind. Din økonomi, dine ønsker og behov for bare at nævne nogle. Derfor føler mange pårørende, at det er en umulig opgave at tage stilling til, hvilken bedemand der er bedst på pris og kvalitet.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd på områder såsom venlighed, kompetencer og pris for at gøre det nemmere for pårørende at finde den helt rigtige bedemand for dem. Ring derfor til en uforpligtende snak om, hvad der bedst kan betale sig for dig, når du skal vælge en bedemand. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Stenløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot