Undgå at betale for meget hos bedemanden i Stevns og omegn

Prisen på en bedemand og dennes ydelser kan variere ganske meget, hvilket du vil opdage her på siden. Selv i Stevns eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Desuden skal du være opmærksom på at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce – alle disse udgifter kan hurtigt løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr., hvorfor du naturligvis skal have en kompetent udført service og kvalitet. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en uforpligtende snak med en af vore rådgivere, inden du kontakter en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Stevns og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Stevns og omegn

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en uoverskuelig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Det kan være fristende blot at se på hvilken bedemand i Stevns, der er billigst, men det kan desværre føre til et skuffende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Stevns, da det vigtigste selvfølgelig er at få opfyldt dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – vi har undersøgt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Stevns - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat