Undgå at betale for meget hos bedemanden i Støvring og omegn

Priserne på bedemænd i Støvring kan variere meget, og det kan derfor godt betale sig at været godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, kiste eller urne,  dødsannonce med videre kommer udover selve bedemanden, hvilket du skal være opmærksom på. Med disse ekstra udgifter ender en komplet begravelse ofte i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan hurtigt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom og vælger en dyr bedemand. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Støvring og omegn på 71 71 11 00.

Vi vurderer bedemænd i Støvring og omegn

At planlægge en begravelse kan føles temmelig vanskeligt og det kan være særligt svært at skulle vurdere hvilken bedemand, der kan opfylde ens ønsker – særligt når man ikke har megen erfaring på området. Der skal naturligvis tages højde for din økonomiske situation samt dine særlige ønsker i forbindelse med begravelsen.

Pårørende ender ofte med blot at indsamle og sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælger på dette grundlag den billigste. Dette må dog frarådes, da det kan føre til et samarbejde, der ikke lever op til forventningerne – dette opdages desværre typisk først, når skaden er sket.

Det er derfor vigtigt at vide, at bedemænd udenfor Støvring kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med, hvorfor vi anbefaler dig at undersøge disse. Det kan ikke desto mindre føles som en tidskrævende og svær opgave for pårørende at skulle vurdere priser, tilbud og kvaliteter på en lang række bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Støvring - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat