Undgå at betale for meget hos bedemanden i Store Heddinge og omegn

Som du kan læse på vores hjemmeside, kan bedemænd have temmelige forskellige priser - selv i Store Heddinge og omegn. Derfor anbefaler vi, at du er godt orienteret om dette, så du ikke står i en situation, hvor prisen på bedemanden bliver unødig dyr. 

Det du skal være opmærksom på er, at der ofte vil være ekstra udgifter til en komplette begravelse, som vil påvirker den endelige udgift på en begravelse. Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og det der ellers kan høres til en komplet begravelse er udgifter, der opstår udover selve bedemanden. Derfor skal du ikke blive overrrasket, hvisbegravelsen ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr.

Hvis nogle spørgsmål skulle opstå omkring dette, så er du mere end velkommen til at ringe ind - vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Store Heddinge og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Store Heddinge og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Store Heddinge og omegn?

Vi er klar over, at det kan være svært for dig at vurdere, hvilken bedemand der er bedst og når du som pårørende måske ikke har stor erfaring med at vælge en bedemand, så kan det virke som en uoverkommelig opgave. Det skal dog huskes på, at det er af stor betydning af finde den helt rette bedemand.  

Dine unikke ønsker for begravelsen er vigtige at have in mente, men samtidigt også din økonomiske situation spiller en stor rolle. Dog anbefaler vi ikke blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og derfra vælge den billigste, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Det kan også ske, at man vælger en bedemand, der ikke lever op til ens forventninger og så er det ofte desværre for sent at gøre noget ved det. 

Derfor forelsår vi, at du også prøver at lede efter bedemænd udenfor Store Heddinge og omegn, fordi disse kan vise sig at være bedre til lige netop din situation, og oven i købet vise sig at være billigere. Alle disse valgmuligheder ved vi kan gøre valget endnu sværere, men her er vi hos Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det - ganske gratis og uforpligtende.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Store Heddinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat