Undgå at betale for meget hos bedemanden i Store Merløse og omegn

Priserne på bedemænd kan være ret forskellige  - selv i Store Merløse og omegn. Derfor er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødvendig dyr. 

Det man som pårørende skal være opmærksom på er, at en komplet begravelse ofte indeholder udgifter til eksempelvis: blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre. Grundet disse udgifter kan en begravelse godt ende op med at koste 30.000-50.000 kr. Hvis du har nogle spørgsmål, så sidder vores dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig og er klar til en gratis og uforpligtende snak. 

 

 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Store Merløse og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er fuldt ud forstående for, at planlægning af en begravelse kan virke uoverkommelig og tung. I mange tilfælde har pårørende ikke meget erfaring med forløbet, og når det kommer til valget af bedemand, ender det ofte med at priser sammenlignes på de lokale bedemænd og valget ender på den billigste. Udelukkende at vælge sådan kan dog ikke anbefales, da ikke alle bedemænd er lige kompetente, og den pris man tror man betaler ikke altid er den der står på regningen. 

Det der er med til at afgøre hvem der er et godt match til dit forløb afhænger af dine unikke ønsker for begravelsen, men også din økonomiske situation.

Fordi der er så mange ting der spiller ind, når valget af bedemand skal tages kan det også nogengange være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Store Merløse og omegn. Det kan nemlig vise sig, at bedemændende her kan være bedre til lige netop din situation, og oven i købet kan vise sig at være billigere. Mange valgmuligheder og et støre område kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Store Merløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat