Undgå at betale for meget hos bedemanden i Store Valby og omegn

Der kan ske at du vil opleve temmelig stor forskel på diverse bedemænds priser – det der koster en pris hos én bedemand i Store Valby og omegn, skal du måske betale en langt højere for hos en anden bedemand. Med så stor en prisforskel, anbefaler vi dig, at du orienterer dig nøje inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge.

Noget du derudover skal være opmærksom på er at der normaltvis vil komme yderligere udgifter til indkøb af eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvor ved den totale pris kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi vil derfor anbefale dig at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov og spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Store Valby og omegn

En begravelse kan virke uhåndgribelig - der er kun kort tid, hvor mange tanker kan præger situationen, og der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende har man ofte ikke stor erfaring på området og det kan føles som en overskuelig opgave at vurdere forskellige bedemænds kompetencer.

Det kan derfor være fristende alene at se på hvilken bedemand i Store Valby, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd i nærheden af Store Valby, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specifikke ønsker inden for rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en svær opgave at skulle vælge den rigtige bedemand og derfor er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Store Valby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot