Undgå at betale for meget hos bedemanden i Storvorde og omegn

Når du skal vælge bedemand skal du være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige i Storvorde og omegn. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden inden du binder dig.

Udover selve prisen for bedemandens arbejde kommer der en række andre udgifter udover, som du ikke må glemme – dette være: blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Sammenlagt betyder dette, at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje på mellem 30.000 og 50.000 kr. Netop fordi det er lidt en jungle anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at tydeliggøre processen og finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Storvorde og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan føles som en svær opgave at skulle vælge bedemand. Det er sjældent noget mange pårørende megen erfaring med og de ender derfor med at valget falder på den lokale bedemand – dette kan desværre i nogle tilfælde medføre, at valget falder på en bedemand, som ikke lever op til forventningerne. 

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Storvorde, der er den bedste for dig. Det kan derfor være vigtigt at være  opmærksom på, at det også kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd lidt længere væk, da disse bedemænd kan være både billigere og bedre til at opfylde dine ønsker.

Det at skulle søge lidt længere væk, kan dog gøre valget af bedemand til en endu mere uoverskuelig process. Da hjemmesider, priser mv. kan være svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand og give dig et grundlag for sammenligning. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Storvorde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen