Undgå at betale for meget hos bedemanden i Strøby Egede og omegn

Bedemænd i Danmark kan have forskellige priser - også dem der befinder sig i Strøby Egede og omegn. Derfor er det vigtigt, at du inden du binder dig, er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødvendig dyr. 

Det man som pårørende skal være opmærksom på er, at en komplet begravelse ofte indeholder ekstra uforudsete udgifter som eksempelvis: blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce osv. Grundet disse ekstra udgifter kan udgiften for en begravelse godt svinge meget og ende op med at koste 30.000-50.000 kr. Hvis du i valget af bedemand har nogle spørgsmål, så sidder vores dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig og er klar til en gratis og uforpligtende snak. 

 

 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er fuldt ud forstående for, at planlægning af en begravelse kan virke uoverkommelig og tung i en sårbar tid. Ofte har pårøende ikke meget erfaring, og når det kommer til valget af bedemand, ender det ofte med at priser sammenlignes på de lokale bedemænd og valget ender på den billigste - hvis der da overhoved sammenlignes. Denne måde at gøre det på, kan dog ikke anbefales, da ikke alle bedemænd er lige kompetente, og man kan være uheldig at vælge en, der ikke lever op til forventningerne. 

Derfor kan det også nogengange være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Strøby Egede og omegn, da disse kan vise sig at være bedre til lige netop din situation, og oven i købet vise sig at være billigere. Hvilken bedemand der er bedst for dig afhænger selvfølgelig af både dine unikke ønsker for begravelsen, men også din økonomiske situation.

Mange valgmuligheder og et udvidet søgefelt kan dog gøre valget af bedemand endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

 

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Strøby Egede - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot