Undgå at betale for meget hos bedemanden i Struer og omegn

Prisen for en bedemand kan være meget forskellige, og som du vil opleve her på siden kan den pris godt variere med flere tusinde kroner. Derfor er det vigtig, at du undersøger, hvad prislejet for en bedemand og hans ydelser er, inden du vælger en begravelsesforretning i Struer eller omegn.

Her på Begravelsesguiden.dk guider vi dig i dit valg, og gør dig opmærksom på de ekstra udgifter der er i forbindelse med en begravelse så som blomster, gravsten, gravplads, kiste eller urne samt dødsannonce. En komplet begravelse kan derfor godt koste op mod 50.000 kr. Ring derfor til os, inden du tager dit valg, så du den bedste pris til din families behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Struer og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Struer eller omegn opfylder dit behov?

Kravene til en begravelse er ofte meget individuelle, og valget af en bedemand afhænger af den enkeltes families økonomi, unikke ønsker og hvad der er det bedste tilbud. Som pårørende kan det være svært at vurdere, hvad der er bedst i deres situation, og mange mangler ofte erfaring med dette.

Derfor samler de priser ind fra forskellige bedemænd, og vælger ud fra disse, uden at vide om bedemændene er gode eller ej. Dette medvirker at nogle får en dårlig oplevelse med deres valgte bedemand, fordi personen ikke levede op til deres forventninger.

Dette kan Begravelsesguiden.dk hjælpe dig med, så du får en bedemand i Struer der opfylder dit behov. 

Vi sidder klar til at tage en snak med dig om jeres begravelse, og vejleder jer til at finde en bedemand der opfylder jeres behov i Struer området.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Struer - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat