Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sundby og omegn

Priserne på bedemænd i Sundby er langt fra ens og det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre kommer udover selve bedemanden, hvilket du skal huske at tage højde for. Med disse ekstra udgifter ender en komplet begravelse ofte med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan hurtigt blive dyrere end nødvendigt, hvis ikke du er opmærksom og vælger en mere eller mindre tilfældig bedemand. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak – vi er her for at hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Vær sikker på at vælge den rette bedemand i Sundby og omegn

En begravelse kan være en kompleks størrelse og det kan være svært at bedømme hvilken bedemand, der tilfredsstillende kan opfylde ens ønsker – særligt når man ikke har den store erfaring på området. Der skal naturligvis tages højde for din økonomiske situation samt dine unikke ønsker i forbindelse med begravelsen.

Pårørende ender ofte med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog ikke anbefales, da det kan føre til et samarbejde, der ikke lever op til forventningerne og en oplevelse, der ikke kan gøres om.

Det er derfor vigtigt at være bevidst om, at bedemænd udenfor Sundby kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med, hvorfor vi anbefaler dig også at undersøge disse. Det kan imidlertid føles som en tidskrævende og uoverskuelig opgave at skulle vurdere priser, tilbud og kvaliteter på en lang række bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Sundby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot