Undgå at betale for meget hos bedemanden i Svaneke og omegn

Vores undersøgelser har vist os at prisen på bedemænd og deres ydelser er meget varierende og det samtidig er svært for kunderne at overskue hvad de forskellige tilbud rent faktisk indeholder. En begravelse kan derfor i sidste ende komme til at koste mange tusinde kroner mere end den præcis samme begravelse havde kostet hos en anden bedemand.

Ved en begravelse skal man tage højde for en række udgifter til bedemanden, som man skal have tænkt over. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Mange tænker ikke over at en fuld begravelse kan ende med at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Begravelsesguiden vejleder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en af vores uvildige rådgivere før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Svaneke.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge i Svaneke og omegn?

Det kan være uoverskueligt at få overblik over hvilken bedemand der opfylder ens behov når man ikke har erfaring med begravelser i forvejen. Uden tidligere erfaring med bedemænd og afholdelse af begravelser kan det derfor hurtigt blive et uoverskueligt arrangement. Desværre kan de økonomiske rammer samtidig have stor betydning for det endelige valg af bedemand og det kan derfor betale sig at få et overblik over præferencer og valg til gravsted og andet praktisk før man kontakter sin nærmeste bedemand i Svaneke og omegn.

Oftest har pårørende ikke direkte erfaring med det praktiske i afholdelse af begravelser og det kan ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud, eftersom det kan være svært at sammenligne indholdet af disse. Derfor hjælper Begravelsesguiden når man skal vælge bedemand i Svaneke og omegn med sammenligning af tilbud og gøre processen nem og overskuelig i samarbejde med familien. Dette gør vi så man undgår at man ellers først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til de forventninger man havde sat sig for.

Det er vores erfaring at det er kutymen at vælge den bedemand, som ligger placeret tættest på ens bopæl. Dette er en tendens som gør at mange betaler mere for det et lignende produkt de kunne have fået længere nede af vejen til en langt billigere pris.

Med dette perspektiv i mente og for at skabe et overblik over Danmarks bedemænd har Begravelsesguiden en stor viden om branchen og særligt fokus på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi er derfor klar til at rådgive dig, når du skal vælge din bedemand i Svaneke og omegn.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Svaneke - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot