Undgå at betale for meget hos bedemanden i Svenstrup og omegn

Når det kommet til at vælge bedemand skal du være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige i Svenstrup og omegn. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden inden du gør det.

Udover prisen for selve bedemandens arbejde kommer der en række udgifter oveni du ikke må glemme. Dette kan være: blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce, gravkaffe med videre. Alt sammen betyder det, at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Fordi det kan være svært at holde styr på alle disse parametre, anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan føles som en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke megen erfaring på området og ender derfor med blot at vælge den lokale bedemand eller at sammenligne priserne på de lokale bedemænd. Dette ser vi dog desværre kan medføre, at valget falder på en bedemand, som ikke lever op til forventningerne og forløbet. 

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis også hvilken bedemand i Svenstrup, der er den bedste for dig. Netop af den grund skal du være opmærksom på, at det også kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenfor Svendstrup, da disse kan være både billigere og bedre til at imødegå dine ønsker.

En udvidet søgning gør dog, at valget af bedemand kan blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand i et lidt større område end du måske selv kan overskue at lede. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Svenstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot