Undgå at betale for meget hos bedemanden i Svogerslev og omegn

På Begravelsesguiden.dk rådgiver vi dig i dine muligheder, når du skal vælge en bedemand. Da en begravelse ofte samlet kan koste op 30.000 kr. til 50.000 kr., er det vigtigt at du orienterer dig ordentligt inden du vælger en bedemand i Svogerslev og omegn.

Derfor vil du også opleve her på siden, at der kan være store prisforskelle for en bedemand og hans ydelser. Én bedemand i Svogerslev og omegn tager måske en pris, mens en anden bedemand i nærheden tager en helt anden pris for samme ydelse.

Dertil kommer der ekstraudgifterne til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Ring derfor til os, og få en uforpligtet snak, inden du vælger en bedemand i Svogerslev-området.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Svogerslev og omegn på 71 71 11 00.

Vi vejleder dig, når du skal vælge en bedemand i Svogerslev og omegn

Hos Begravelsesguiden.dk hjælper vi dig hele vejen, når du skal vælge en bedemand. Da en begravelse kan være utrolig kompleks og virker uoverskuelig, kan det som pårørende være svært at vide, hvilken bedemand der er bedst for deres behov. Dit valg afhænger fx af din økonomiske situation, din families unikke ønsker og det bedste tilbud.

Ofte føler mange pårørende også, at de ikke har nok kendskab til bedemændene i lokalområdet og deres omdømme. Dette medfører i nogle tilfælde, at de får valgt en bedemand med et blakket ry, men oftes for sent til at gøre noget ved det.

Derfor kan vi her på siden guide dig i dit valg, så du vælger en bedemand der lever op til dine forventninger. Det kan også tit være en fordel at anvende en udenbys-bedemand da disse ofte er billigere end de lokale, og levere en bedre service.

Ring derfor til os til en gratis og uforpligtende snak om din situation, og lad os guide dig til den bedste bedemand nær Svogerslev.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Svogerslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat