Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tårnby og omegn

Som du vil kunne læse dig frem til her på siden, kan bedemænds priser variere temmelig meget, og du skal altså være meget opmærksom selv på lokalt plan, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover udgifter til bedemanden, opstår der ofte yderligere omkostninger i forbindelse med indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at en komplet begravelse kan løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at tage en snak med en af vores rådgivere inden du kontakter en bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Tårnby og omegn på 71 71 11 00.

Find en bedemand med høj kvalitet i Tårnby og omegn til en fair pris

Vi har fuld forståelse for, at det kan virke som en uoverkommelig opgave at skulle vurdere bedemænd – især hvis man ikke har prøvet det før. Hvilken bedemand der er optimal for dig kommer selvfølgelig an på hvilke unikke du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Tårnby og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger. Det kan derimod være fordelagtigt for dig at kontakte bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan dog virke som en vanskelig opgave at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning i denne forbindelse, så du ender med en kompetent bedemand.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tårnby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat