Undgå at betale for meget hos bedemanden i Taastrup og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden. Her på siden giver vi dig et komplet overblik over dine muligheder og priser.

Derudover skal du også være opmærksom på de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse, så som udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor kan en komplet begravelse også godt koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr.. Vi, hos begravelsesguiden.dk, råder dig derfor til at ringe og tage en gratis snak inden du kontakter din valgte bedemand.

 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Taastrup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør jeg væge i Taastrup og omegn?

Der er mange faktorer der spiller ind, når du vælger en bedemand. Dette kan blandt andet være din families økonomi og ønsker. Her på Begravelsesguiden.dk hjælper vi dig med disse valg, da det ofte som pårørende kan føles som en umulig opgave at tage stilling til, hvilken bedemand er bedst.

Pårørende kan også mangle kendskab til kvalitetsniveauet hos bedemændene i Taastrup og omegn, og derfor kan nogle opleve en bedemand som ikke lever op til ens forventinger. I den forbindelse har Begravelsesguiden.dk vurderet de danske bedemænd på aspekter såsom pris og kvalitet, og vi kan derved hjælpe dig med at finde en bedemand, som lever op til dine forventninger.

Ring derfor ind til Begravelsesguiden til en uforpligtende snak om, hvad der bedst kan betale sig for dig, når du skal vælge en bedemand i Taastrup-området. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Taastrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat