Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tange og omegn

Selv i Tange og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse, skal du huske på de ekstra omkostninger, der typisk opstår udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket betyder at den endelige pris let kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan rådgive dig til at finde bedst mulige bedemand for dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Tange og omegn

En begravelse og valget af bedemand kan virke som en vanskelig opgave - særligt når man som pårørende ikke har stået i situationen før. Der er adskillige ting at tage stilling til, hvilket gør det til en stor og svær opgave at stå overfor.

Din bedemand skal kunne opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor den helt rigtige bedemand er vigtig. Det kan derfor ikke anbefales blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Tange og vælge den billigste. Den pågældende bedemand er ikke nødvendigvis den rigtige for dig og du kan risikere at begravelsen ikke lever op til dine forventninger. Vi anbefaler dig derfor at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Det kan føles som en tidskrævende opgave at skulle bedømme forskellige bedemænd og deres tilbud – især når der er en hel række at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tange - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot