Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tikøb og omegn

Selv i Tikøb og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du bør også være opmærksom på ekstra udgifter som blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer. En komplet begravelse kan derfor komme til at koste 50.000 kr. og er altså en dyr affære. Derfor kan det svare sig at undersøge om du kan få den samme service billigere.

Vi har samlet priser fra bedemænd i hele dit lokalområde, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til netop din økonomiske situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan finder jeg den bedste bedemand til mine behov?

Den mest optimale bedemand i Tikøb, afhænger af dine unikke behov. Det er altså ikke nok kun at kigge på prisen, men også dine ønsker til begravelsen. Hvis en bedemand ikke lever op til dine ønsker, opdages det desværre som regel først når skaden er sket. Derfor er det vigtigt at undersøge hvem af dine lokale bedemænd, der er bedst i din situation.

Fordi de fleste pårørende har begrænset erfaring med bedemænd, kan det være svært at vide hvilke bedemænd der er gode. Derfor har Begravelsesguiden vurderet bedemænd i hele landet. Når du har alle de relevante informationer, kan det stadig være en noget nær umulig opgave at vurdere hvilken bedemand, der er den bedste for dig og din situation. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde en bedemand, som du kan være tilfreds med.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tikøb - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot