Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tise og omegn

Selv i Tise og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden – der er naturligvis ingen grund til at begravelsen bliver dyrere end højst nødvendigt.

Ved en komplet begravelse opstår der formentlig en række yderligere udgifter - dette til eksempelvis køb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere, der er klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål og guide dig til den bedste bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Tise og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Tise og omegn til en fair pris

En begravelse kan være en kompleks størrelse, da der er adskillige ting at tage stilling til, når man skal arrangere afsked med afdøde. For langt de fleste pårørende kan det være en mere eller mindre uoverskuelig opgave at skulle vurdere adskillige bedemænd – hovedsageligt fordi de ikke har stået i situationen før. Hvilken bedemand i Tise, der er mest optimal for dig, påvirkes naturligvis af dine unikke ønsker for begravelsen og din økonomiske situation.

Du må imidlertid ikke glemme, at det kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med en bedemand udenfor Tise, hvorfor du opfordres til også at lede efter bedemænd udenbys. Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du desværre risikere at vælge en mindre kompetent bedemand, der ikke lever op til dine forventninger.

En lang række valgmuligheder kan dog gøre beslutningen endnu sværere – derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er i stand til at rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tise - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat