Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tistrup og omegn

Der kan være temmelig store prisforskelle på de lokale bedemænd i Tistrup og omegn, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom inden du vælger en bedemand – der er ingen grund til at begravelsen bliver unødigt dyr.

Du skal samtidig huske på, at der formentlig opstår yderligere udgifter ved en komplet begravelse - dette til eksempelvis køb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der er klar til at vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Vi bedømmer bedemænd i Tistrup og omegn

En begravelse kan være en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, når man skal arrangere afsked med afdøde. For de fleste pårørende kan det være vanskeligt at skulle vurdere adskillige bedemænd – hovedsageligt fordi de ikke har megen erfaring på området, hvilket de færreste har. Hvilken bedemand i Tistrup, der er rigtig for dig, påvirkes naturligvis af dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation.

Du skal være opmærksom på, at det kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med en bedemand udenfor Tistrup, hvorfor du opfordres til også at undersøge bedemænd udenbys. Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tistrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot