Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tisvilde og omegn

Når du undersøger priserne på bedemændene i Tisvilde og omegn, kan du opleve at én bedemand vil opkræve et beløb, mens en anden kan tilbyde dig en helt anden pris. Du skal altså ikke blive overrasket, hvis du støder på store prisforskelle i samme by. Det er altså vigtigt at være godt informeret på forhånd.

Der opstår ofte en række ekstra udgifter i forbindelse med en komplet begravelse. Der skal købes blomster, indrykkes dødsannonce og betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder at den endelige pris typisk ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan guide dig til den rigtige bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Vi har fuld forståelse for at det kan virke som en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke stået i situationen før og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, hvilket desværre kan medføre at valget falder på en mindre god bedemand. Dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Tisvilde og omegn, der er den mest optimale for dig.

Dog skal du vide at det kan være fordelagtigt også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

At skulle vælge bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor mange valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi har mange års erfaring med branchen, og derfor føler vi os rustet til at kunne hjælpe dig i lige nøjagtig din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tisvilde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot