Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tjæreborg og omegn

Vi giver dig  en oversigt over de bedemænd der er i Tjæreborg og omegn så du let kan tage en beslutning om, hvilken bedemand der passer dig og dit forløb bedst. Prisen for en begravelse kan let blive en dyr affære, med priser på op mod 30.000 kr. til 50.000 kr., og det er derfor vigtigt at du undersøger dine muligheder inden du vælger i bedemand i Tjæreborg.

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Derudover skal man være opmærksom på at der også er flere omkostninger i forbindelse med blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi råder dig derfor til at ringe til os, inden du vælger en bedemand i nærheden af Tjæreborg.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Tjæreborg og omegn på 71 71 11 00.

Dit valg af bedemand i Tjæreborg og omegn afhænger af din situation.

På Begravelsesguiden.dk vejleder vi dig, så du får en bedemand der lever op til dine krav. Dit valg afhænger fx af din families økonomiske situation, ønsker og behov. For de pårørende kan det være svært at vide hvilke bedemænd, der er gode og dårlige i Lokalområdet.

Derfor hjælper vi dig her på Begravelsesguiden.dk, så du får en bedemand der lever op til dine krav og forventninger. Begravelsesguiden har vurderet bedemændene i Danmark, så du får de bedste certificerede bedemænd.

Vi søger også her på siden for, at du får den bedste pris alt efter dit behov. Fx kan det være en fordel at anvende en udenbys-bedemand, da disse kan være både bedre og billigere. Ring derfor til os til en uforpligtende snak om dine behov, så du får den bedste bedemand nær Tjæreborg.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tjæreborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat