Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tølløse og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring Tølløse, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal ved en komplet begravelse beregne ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket hurtigt gør, at beløbet løber op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler, at du ringer til en af vores kompetente rådgivere til en uforpligtende snak inden du træffer en beslutning – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Tølløse og omegn

At arrangere en begravelse og vurdere hvilken bedemand, der er mest kompetent, kan føles som en mere eller mindre umulig opgave – særligt for pårørende, der ikke har stået i situationen før. Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig, kommer blandt andet an på din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen.

Det er desuden muligt at lede efter bedemænd udenfor Tølløse – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Det kan derfor være en god idé at undersøge bedemændene udenbys, da disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. 

Desværre kan det dog ske, at man blot indsamler og sammenligner priserne på diverse lokale bedemænd, ringer til den billigste og ender med en bedemand med et blakket ry i branchen. Vi opfordrer dig, som følge deraf, til at ringe til en af vores rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand til din situation.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Tølløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot